Home pageContactLinksReferentiesDownloadsFoto's
Elektronische alarmsystemen
Veilig Wonen in Almere
Veilig Ondernemen in Almere
Telefonie (VoIP)
Camera's (IP)
Uw tweede huis
Toegangscontrolesystemen
Aanbieding Alarmsysteem
Uw tweede huis

 

U heeft een tweede huis in het buitenland en u wilt daar ook van alle gemakken voorzien zijn, maar hoe regelt u dat?

4All Beveiliging is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van diverse beveiligings- en communicatiesystemen. Hierbij kunt u denken aan:

 

IP camera's
Neem een kijkje in uw tweede huis, terwijl u gewoon thuis bent. Zodoende behoudt u altijd toezicht, komt u te weten wat voor weer het is, of de tuin goed wordt onderhouden en kunt u potentiële huurders een virtueel bezoek laten brengen via een WWW-login.

 

Internet
Wij realiseren en verzorgen uw internet aansluiting op uw buitenlandse adres vanuit Nederland, inclusief (draadloos) modem, zonder buitenlandse facturatie. Dit is ook mogelijk als er lokaal geen ADSL beschikbaar is.

 

Telefonie
Wij integreren uw aansluitingen in Nederland met die in uw tweede huis in het buitenland. Zodoende kunt u bellen en bereikbaar zijn in het buitenland, op meerdere abonneenummers, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Alarminstallatie
Wij beveiligen uw tweede huis met een gebruiksvriendelijk, innovatief, beheersbaar alarmsysteem met mogelijkheden tot service en/of bediening op afstand door middel van een modem, GSM of internet.

 

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over onze diensten en produkten? Neem dan contact met ons op.

                                 
Home page|Contact|Links|Referenties|Downloads|Foto's